Nytt projekt för awá i Brasilien

Många av folket awá i Brasilien är fortfarande okontaktade och nu flyr de för sina liv. En våg av illegala bosättare har invaderat deras områden och tiden rinner ut. Nu hjälper Colin Firth Survival International att sätta igång en ny stor kampanj för att rädda awá.

”En man har makten att stoppa bosättarna: Brasiliens justitieminister. Men det ligger inte på hans prioriteringslista. Låt oss få upp det där!”

– Colin Firth

Survivals nya film kan ses på deras hemsida. Och ta några sekunder och sänd ett meddelande till Brasiliens justitieminister: han kan skicka in den federala polisen att fånga bosättarna och hålla dem därifrån för gott. Och ännu mer viktigt, dela detta med din familj och vänner. Om tillräckligt många visar att de bryr sig, då kommer det fungera.

Läs mer om projektet på Survival Internationals hemsida.

Det här inlägget postades i Latinamerika och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt projekt för awá i Brasilien

  1. Silvia Badulescu skriver:

    Och här kan vi se ett lyckat resultat! Engagemang kan förändra till det bättre!
    http://www.survivalinternational.org/films/awa-success

Kommentera